Szlogen 2020

Blog
Nekünk fontos a folyamatos fejlődés, hiszen csakis így tarthatjuk a lépést egy ilyen gyorsan változó iparágban, világszínvonalon. Sikerünk titka a cégfilozófiánkban és a vállalati kultúránkban rejlik. A GIA Form az elmúlt években gyorsan, és hatékonyan fejlődött. 2014-ben kezdtük el a kapacitásbővítést, és a technológiai fejlesztéseket, kihasználtuk a digitalizációs fejlődést. Olyan változtatásokat eszközöltünk, amelyekkel gördülékenyebb lehet a munka, és az információáramlás, egy precízebb folyamatért. A következő években is ugyanilyen ütemben fogjuk tartani a lépést, hogy mindig a legjobb gyártási körülményeket és technológiákat biztosítsuk.

Hogyan csináljuk mindezt?

  A GIA Form-nál kiemelt figyelmet fordítunk a tervezésre, és nemcsak a gyártás során, hanem a cég fejlődésének tekintetében is. Éppen ezért minden évben meghatározunk magunknak egy fejlődési irányt, amit a cég vezetősége és munkatársai egyaránt szem előtt tartanak a mindennapi munka során. Így vagyunk képesek folyamatos fejlődésre ösztönözni magunkat.  

Az idei évünk szlogenje a HATÉKONYSÁG

  A 2020-as fejlesztések mind arra fognak irányulni, hogy minél hatékonyabbá tegyük a gyártási folyamatainkat, hogy Partnereink megkereséseit gyorsabban, még jobb minőségben, pontosabban, és még inkább költséghatékonyan szolgálhassuk ki.   Keressen minket bizalommal Ön is!