fbpx

RÓLUNK

A szerszámgyártás, fröccsöntés, CNC forgácsolás és minden ezt kiegészítő részfolyamat során üzemünk és minden dolgozónk a lehető legmagasabb minőséget képviseli. Fontos számunkra a mindenre kiterjedő szemlélet, ezért lehetővé tettük, hogy mindezen szolgáltatásainkat ügyfeleink egy telephelyen, gyorsan, rugalmasan, a határidők maximális betartásával érjék el.

Tanusítványaink

  • ISO 9001:2015
  • ISO 13485:2016

Mérföldköveink

1960 – Gaszt István megkezdi szerszámkészítő pályafutását

1988 – Cégalapítás családi vállalkozásként, tevékenység: szerszámgyártás a hazai megrendelők számára

1994 – Első németországi megbízások

1998 – Telephely és tevékenységi kör bővítés:, CNC-forgácsolás, fröccsöntés

2003 – A vállalkozás átalakul és GIA Form Kft. néven folytatja tevékenységét

2005 – Megkezdődik az autóipari alkatrészek gyártása

2007 – Új fröccsöntőüzem létesítése Érden

2007 – ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése

2012 – Nemzetközi Red Dot Design Award díj Inhalo sópipa

2012 – ISO 13485 szerinti minőségirányítási rendszerének bevezetése

2013 – December 10. Új csarnok átadása

2013 – Magyar Formatervezési díj 2013 – Inhalo sópipa

2014 – Design Management Díj 2014 – GIA Form

2014 – Red Dot Award 2014 – Nosiboo link

2017 – Az Év Gyára 2016 – Dolgozói elégedettség kategóriagyőztes (link)

2018 – Az Év Gyára 2017 – I. helyezett

Médiamegjelenéseink

Minőségpolitikánk

Céljaink elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 13485:2016 szabványok követelményeinek megfelelően, az orvosi műszerek gyártására vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve, mely rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, és eredményességét fenntartjuk.

Elkötelezettségünk alátámasztására az alábbiakat fogalmaztuk meg:

Legfőbb célkitűzésünk olyan termékek és szolgáltatások nyújtása, amely magas színvonalon elégíti ki megrendelőink igényeit, és megfelel a hazai és a nemzetközi elvárásokat is megfogalmazó követelményeknek. Tevékenységünk jó minőségét a megfelelő módszerek és technológiák alkalmazásával, megrendelőink kívánságait messzemenően szem előtt tartva kívánjuk biztosítani.

Célunk, hogy megrendeléseinket korszerűen, gazdaságosan, hatékonyan, egyenletes minőségben, megrendelőink megelégedettségére és a környezet megóvása mellett legyünk képesek teljesíteni.

A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége, ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért. Gondoskodunk arról, hogy minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat munkatársaink megismerjék, megértsék és munkájuk során alkalmazzák.

Olyan környezet kialakítására törekszünk, amely biztosítja tevékenységeink eredményességét és a szolgáltatásaink minőségének fejlesztését, céljaink elérését. A rendelkezésére álló lehetőségeknek megfelelően gondoskodunk arról, hogy céljaink megvalósításához szükséges erőforrások rendelkezésre álljanak.

Az élelmiszeripari csomagolóanyagok és orvostechnikai eszközök gyártásával és a folyamatos fejlődés bizonyítékaként igyekszünk új iparágakat is kiszolgálni, termékpalettánkat bővíteni. Ennek érdekében törekszünk a tiszta, rendezett gyártási körülmények kialakítására. A fenntartható fejlődés érdekében a többször felhasználható, úgynevezett több-utas termékek gyártására rendezkedtünk be.

Mi, a társaság vezetői elköteleztük magunkat, hogy cégünk a fentebb megfogalmazott minőségpolitikával összhangban fog működni, ezeknek megfelelően célokat tűzünk ki, amelyek megvalósítása biztosítja működésünk, tevékenységünk további fejlesztését.

Gaszt Attila
tulajdonos, ügyvezető