fbpx

REFERENCIA

TERMÉK REFERENCIÁK

 

ÜGYFÉL REFERENCIÁK

 

CERTIFIKÁTOK ÉS DÍJAK

 

RÓLUNK MONDTÁK

“A GIA Form-mal való kommunikáció nagyon pozitív élmény volt. A korábban megkeresett cégeknél rendre azt a választ kaptuk, hogy nincs olyan gépük amivel meg tudnák oldani ezt az összetett feladatot. A GIA Form-nál több különböző megoldást is felvázoltak számunkra, az volt a kérdés, hogy hogyan készüljön el az alkatrész, és nem az, hogy meg tudják-e csinálni. Ez nagyon kellemes és pozitív meglepetés volt számunkra.”

“Nagy terhet vesz le a vállamról az, hogy egy kézben tudhatom a teljes folyamatot, és természetesen kevesebb a hibafaktor is. Jobban vigyáznak a szerszámra, ha mégis van valami probléma, akkor házon belül rendbe tudják tenni. Míg, ha más cég által történik a szerszámkészítés és a fröccsöntés, akkor ki tudja, hogy mennyi felelősségtudat van a két különböző cég dolgozóiban, illetve mekkora munkakapacitással rendelkeznek ezek a cégek, és ha gond van a szerszámmal, mikorra tudják vállalni a javítást, mikor kerül újra hadra fogható állapotba. Ráadásul már a műszaki élet más területéről megtapasztaltam azt a fajta egymásra mutogatást, amikor az egyik iparág a másikat okolja, hogy nincs a helyzet magaslatán. Ez jellemző a szerszámgyártók és fröccsöntők között is, a GIA Form szolgáltatásának teljeskörűsége azonban kikerüli ezeket a problémákat.”

“A mai modern marketingben felkapott kifejezés a ’3 in 1” fogalma. Nekem a 3 in 1( minőség, határidő, rugalmasság)= GIA Form. Ami másoknak a Mercedes, a Rolex, a Netstal, az nekem a GIA Form Kft. Megbízhatóság a minőségben, a határidőkben, az árakban. Én azért dolgozom a GIA Formmal, mert számomra a családi vállalkozás, a családias légkör, a személyes kapcsolattartás garancia a minőségre, és a határidőkre.”

“GIA Form Kft-vel 6 éve állunk üzleti kapcsolatban, kezdetben szerszámkészítés, majd később alkatrészgyártás területén. Ez idő alatt a GIA Form Kft-t rendkívül korrektnek, a minőséget és a vevői igényeket maximálisan szem előtt tartó cégnek ismertem meg. Megbízhatóságuk és igényességük a gyártástól az adminisztrációig minden területen érvényesül.”

“A GIA Form Kft. ügyvezetője, Gaszt Attila nagyon rövid időn belül egy jól működő vállalkozást épített fel. Egy okos vállalkozásfilozófia, amely kiegészítette a gépi felszereltséget, ahhoz vezetett, hogy ma szinte minden szükséges munkaműveletet saját vállalkozáson belül el tudnak készíteni és ezzel maximális mértékű értékteremtést generálnak.”

“A GIA Formmal együtt az elmúlt egy évben több közös projektet is létrehoztunk. Az egyik legmegbízhatóbb stratégiai partnerként tartjuk számon a vállalatot. Hatékony, gyors és megbízható munkájukat ezúttal is köszönjük!”