Palást- és furatköszörülés - hiánypótló szolgáltatás a GIA Form-nál

Blog
A köszörülés és ezen belül a palást- és furatköszörülés egy kevésbé preferált, indokolatlanul háttérbe szorult, elhanyagolható forgácsolási műveletnek tekintik nagyon sokan. Továbbá probléma, hogy jelenleg Magyarországon nincs különálló köszörűs képzés, csak általános gépi forgácsoló, amelynek jó esetben egy pici része a köszörülés. A régi kiváló szakemberek nyugdíjba vonultak, az alvállalkozók nagy része is nyugdíjas korú, és ritka, mint a fehér holló. Azt gondoljuk, hogy a köszörűs egy kiöregedő félben lévő szakma, pedig ennek nem így kellene lennie. Ezt a tevékenységet egy jó ideje alvállalkozók végzik a GIA Form részére, ugyanakkor már sok éve keressük a hosszú távú, cégen belüli megoldást ezen a területen is. Megrendelőinkkel, szakmai partnereinkkel és más szerszámgyártó cégekkel beszélgetve kiderült, hogy ez nem csak nekünk gond és a palást- és furatköszörülés, illetve annak hiánya, komoly fejtörést okoz szakmai körökben.

Mi felismertük a problémát, sőt, megoldást is találtunk rá!

Örömmel tudatjuk, hogy rendelkezésre áll a GIA Form palást- és furatköszörűgépe. Nyilván egy gép önmagában mit sem ér szakember nélkül, így 2020 januárjától szakmai csapatunk bővült egy 48 éves, rutinos, kiváló szakmai referenciákkal rendelkező szerszámkészítő, palást- és furatköszörűs kollégával. 

Nem csak a saját igényeinkre gondoltunk! Annak érdekében, hogy másoknak is segíthessünk, felajánljuk ezt a szolgáltatásunkat partnereink részére. 

Keressen bennünket bátran, már palást- és furatköszörűs megbízásával is!