Kiemelt hírek - tájékoztató a különleges helyzetre vonatkozó működésünkről

Blog
Szeretnénk megnyugtatni minden kedves meglévő és jövőbeli partnerünket - legyen az beszállító vagy megrendelő - hogy ugyanúgy gőzerővel folytatjuk a termelést, mindemellett pedig fontosnak tartjuk, hogy vigyázzunk egymásra, ezért a következő egészségügyi intézkedéseket vezettük be:

  • minimalizáljuk az ügyféllátogatásokat, és az ügyfélfogadásokat
  • előnyben részesítjük az elektronikus úton való kapcsolattartást
  • amennyiben elkerülhetetlen a személyes találkozó, úgy betartjuk a 2 méteres ajánlott távolságot
  • a cég higiéniás intézkedéseket tesz a járvány megelőzésére, több helyen kézfertőtlenítőket helyeztünk ki
  • a kiküldendő és beérkező szállítmány esetében is fokozottan figyelünk a sofőrrel való találkozás során a higiéniai javaslatok betartására

Nagyon fontos, hogy megóvjuk egymás egészségét és kiemelten figyeljünk a veszélyeztetett személyekre, ugyanakkor azt gondoljuk, hogy egy esetleges leállással komoly gazdasági károkat okoznánk, melyeket ugyanúgy el szeretnénk kerülni, mint az esetleges megbetegedéseket. Ezért a hatósági előírásokat betartva, a GIA Form továbbra is végzi termelő munkáját. Az alapanyag ellátásunk a jövőre nézve is biztosított, illetve raktárkészlettel is rendelkezünk. Továbbra is azon dolgozunk, hogy a kialakult egészségügyi helyzet ellenére, a megszokott szolgáltatást biztosítsuk minden partnerünk számára.

Partnereinket is arra biztatjuk, hogy a helyzet ellenére, a maximális óvintézkedések mellett, amennyire lehetséges folytassák a termelést, hiszen mi képviseljük a gazdaságot, és nem állhatunk meg.

Emellett felelősségteljes magatartásra buzdítunk mindenkit, és arra kérünk, hogy a munkába járáson és a nagyon szükséges, minimális beszerzéseken kívül maradjon otthon, ahogy mi is tesszük. Vigyázzunk egymásra!

Az esetleges változásokról, további tudnivalókról folyamatos tájékoztatást nyújtunk.

Kérdéseivel, megrendelésével kapcsolatban keressen továbbra is bizalommal!

Gaszt Attila

ügyvezető, tulajdonos