fbpx

Karácsonyi ajándékgyűjtés a GIA Form-nál

Blog
Cégünk számára fontos az, hogy valamit visszaadjon a társadalomnak, hogy segíthessen másokon. Éppen ezért, karácsony közeledtével, a GIA Form csapata úgy döntött, hogy karácsonyi adománygyűjtésbe kezd.

Nálunk a család az első

Mi mást támogathatna egy ilyen családbarát munkahely, ahol mind a vezetőség, mind a munkatársak számára nagy értéket képvisel a család, mint egy a családok részére fenntartott átmeneti otthont. Az Érden található Szociális Gondozó Központ - Családok Átmeneti Otthona, összesen 25 főnek tud helyet biztosítani a Diósd és Érd környékéről érkező rászoruló családok közül. Ennek az intézménynek a segítésére, az ünnepek alatti terhek enyhítésére kezdett adománygyűjtést a GIA Form.

Így zajlik az ajándékgyűjtés

Már egy hónapja folyik az izgatott adománygyűjtés, aminek keretében a GIA Form csapata játékokat, ruhákat, és tartós élelmiszert gyűjtenek az adományos ládákba. Az ajándékokat december 20-án adjuk majd át, hogy ezzel is kicsit hozzásegítsük az intézményben élő családokat, egy boldogabb, teljesebb karácsonyi ünnepléshez.

Az egyik dolgozót, Tomeg Nikolettát kérdeztük arról, hogy ő hogyan éli meg ezt a közös, céges adománygyűjtést.  
“ Amikor Gaszt Attila elmondta, hogy van ez a lehetőség, hogy segítsünk - főleg gyerekeknek és anyukáknak - azonnal igent mondtam, és szerencsére rajtam kívül sokan mások is a cégnél. Én mindig úgy lettem nevelve, hogy segítsünk azoknak, akiknek szüksége van rá. Ez a hozzáállás jellemző az egész családomban is. Én úgy gondolom, hogy az ember szeretettel hegyeket tud megmozgatni. Akár egy kis apróság is, amit szeretettel ad az ember a másiknak, hatalmas boldogságot tud nyújtani. Ezt az ajándékgyűjtési lehetőséget azonnal továbbítottam még a család többi tagjának, barátoknak is. Próbáltam úgy összerakni az ajándékokat, hogy mind a kicsiknek, mind a felnőtteknek hasznos legyen, közben pedig örömet, boldogságot is okozzon. Fontosnak tartom, hogy mindenkiben, mindig ott éljen a remény, tudja azt, hogy van, aki gondol rá. Vannak sajnos olyan helyzetben élő emberek - köztük gyerekek is - akiknek nehéz életszakaszt kell megélniük, és ha mi ilyenkor ezekkel az ajándékokkal segíthetünk nekik ezt átvészelni, és reményt adunk nekik, akkor már megérte. Hiszen az ember mindig remélve is segít, hogy ő ezzel, hogy a kezét nyújtja, valami jót tud tenni. Szívből remélem, hogy ezek az ajándékok, amiket a GIA Form összegyűjtött, szeretetet, segítséget, örömöt okoznak majd, főleg így karácsonykor.“
A GIA Form tudja, hogy adni jó. Hamarosan megosztjuk a Facebook oldalunkon, hogy hogyan sikerült az összegyűjtött adományok átadása.