fbpx

Tevékenységünk

86%-ban automatizált fröccsöntő üzemünkben a bonyolult, összetett, semmi mással nem legyártható alkatrészeket is elkészítjük. Nemcsak szerszámkészítést, de fröccsöntést, összeszerelést, CNC forgácsolást is vállalunk. A fröccsöntéshez kapcsolódó folyamatok mindegyikéhez szakértő segítséget nyújtunk Önnek és cégének.

Az ipari projektek minden fázisát ránk bízhatja, hiszen a legjobb szakemberekkel dolgozunk, legyen szó akár formatervezésről, szerszámtervezésről, szerszámgyártásról, a termék előállítás első fázisairól, műanyag fröccsöntésről vagy CNC forgácsolásról. A legmodernebb gépekkel, a funkció és a design szolgálatában, a fröccsöntési technológia szabályainak szem előtt tartásával dolgozunk.

Bízza ránk teljeskörű ipari projektmenedzsmentjét a tervezéstől akár a logisztikáig!

Tervezés

Analízis, design, CAD /alkatrész és szerszámtervezés/, CAM egy helyen. Az, hogy egy fröccsöntött termék a megrendelő elvárásainak megfelelő minőségben kerüljön le a gyártósorról, az a legnagyobb mértékben a tervezési folyamaton múlik. Egy-egy elhibázott folyamat, akár milliókba is kerülhet a termék ötletgazdája számára. Még akkor is előfordulhatnak tervezési hibák, ha külön-külön minden egyes szakember a tőle elvárt, tökéletes munkát végezte el.

Egyetlen apró tervezési hiba végigmegy a teljes rendszeren, és ha nincs olyan szakember, aki a szerszámtervezés és fröccsöntés ökölszabályait betartva koordinálja a folyamatot, a végeredmény nagy valószínűség szerint nem lesz tökéletes!

Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a terméktervezésre. A gyártáshoz szükséges szerszámokat úgy tervezzük meg, hogy a legjobb technikai és gyártási eredményeket érjük el, a költségoptimalizálást figyelembe véve. A gyártási folyamatok paramétereit dokumentáljuk, így átlátható minden projekt.

Az ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magát kollégáink szakértelmére!

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Cégünk sokéves tapasztalatával, megbízható szolgáltatást nyújtunk egy ilyen nehezen megoldott területen is, mint a palást és furatköszörülés. Rutinos, kiváló szakmai referenciákkal rendelkező szerszámkészítő, palást- és furatköszörűs kollégával, valamint egy modern, jól felszerelt üzemmel várjuk az Ön megkeresését.

Miért minket válasszon?

  • Biztosítjuk az elvárt minőséget.
  • Gyorsan és precízen dolgozunk.
  • Korszerű gépparkkal és innovatív megoldásokkal várjuk.

Az ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magát kollégáink szakértelmére!

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Szerszámgyártás

Precíziós műanyagfröccsöntő szerszámok gyártása, optimalizálása rövid határidővel, képzett szakemberekkel. Cégünk egyik fő tevékenysége a szerszámgyártás. 95%-ban precíziós műanyag fröccsöntő szerszámokat gyártunk, de igény esetén lemezalakító- és magasnyomású alumínium öntőszerszámokat is elkészítünk.

Mit érdemes tudni szerszámgyártás tevékenységünkről?

  • Nagy szériában történő kivitelezéshez ajánljuk az egyedi fejlesztésű technológiával gyártott, különleges minőségű szerszámainkat.
  • Közepes mennyiségű darabszám gyártásához olyan minőségi szerszámokat állítunk elő, amelyek megfelelnek az európai normáknak.
  • Induló termékek piaci bevezetéséhez készítünk prototípust, illetve kisszériás szerszámokat is.
  • A szerszámokat a rajzi előírásoknak megfelelően optimalizáljuk, ezt követően azt csak installálni szükséges és megkezdhető a gyártás.
  • Maximális szerszámméret: 1000x500x500 mm (2 tonna)

Bővebben

Műanyag fröccsöntés

85%-ban robotizált fröccsöntő üzemben hőre lágyuló általános és műszaki műanyagok feldolgozása 400-2200 KN záróerő tartományban. A precíziós szerszámgyártással szoros összefüggésben végezzük műanyagfröccsöntő tevékenységünket. Hőre lágyuló általános és műszaki műanyagokat dolgozunk fel energiatakarékos, precíz ismétlési pontossággal dolgozó elektromos és hidraulikus fröccsöntőgépekkel.

Kiváló minőséget és nagyfokú rugalmasságot biztosítunk megrendelőinknek, ezt a high-tech robotokkal felszerelt, Engel gépparkunk és az auditált gyártási folyamatok teszik lehetővé.

Bővebben

CNC forgácsolás

Kis-közepes szériák (1-10.000) CNC forgácsolása acélból, rozsdamentes acélból, alumíniumból és műszaki műanyagokból nagy pontossággal. CNC megmunkáló központjainkon kis- és közepes szériák nagy pontosságú, precíziós forgácsolását végezzük, acélból, rozsdamentes acélból és műszaki műanyagokból. 50 éves szakmai tapasztalattal magas minőségű, pontos, kivitelezést biztosítunk, rövid határidővel, high-tech gépparkkal és innovatív megoldásokkal dolgozunk.

Bővebben

Szerelés, raktározás, logisztika

Alkatrészek mechanikai összeszerelése és logisztikai előkészítése. Összeszerelést vállalunk a megbízó által meghatározott részegységig, vagy késztermékig. A részegységek összeszerelését, tapasztalt, precíz munkatársaink végzik. A gyártócsarnok optimális kialakítása, az egységek közötti megfelelő logisztikai kapcsolat biztosítja a gyors, pontos szerelést, raktározást és a szállítást. 3300 négyzetméteres csarnokunkban az elkészült termékek raktározását is vállaljuk. Érd déli ipari parkjában, az M6-os autópálya mellett található üzemünk kiváló és kényelmes logisztikai lehetőségeket nyújt.

Az ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magát kollégáink szakértelmére!

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Lézerhegesztés

A felrakó lézerhegesztés technológiával egy-egy lepattant, elkopott él szinte észrevétlenül, precízen visszaépíthető. Századmilliméternyi sérüléseket is képes a lézerhegesztő szakember helyreállítani, például egy kicsorbult penge éle is javítható megfelelő berendezéssel és hozzáértéssel.

Bővebben

Tevékenység