Tevékenységünk

80%-ban automatizált fröccsöntő üzemünkben a bonyolult, összetett, semmi mással nem legyártható alkatrészeket is elkészítjük. Nemcsak szerszámkészítést, de fröccsöntést, összeszerelést, CNC forgácsolást is vállalunk. A fröccsöntéshez kapcsolódó folyamatok mindegyikéhez szakértő segítséget nyújtunk Önnek és cégének.   Az ipari projektek minden fázisát ránk bízhatja, hiszen a legjobb szakemberekkel dolgozunk, legyen szó akár formatervezésről, szerszámtervezésről, szerszámgyártásról, a termék előállítás első fázisairól, műanyag fröccsöntésről vagy CNC forgácsolásról. A legmodernebb gépekkel, a funkció és a design szolgálatában, a fröccsöntési technológia szabályainak szem előtt tartásával dolgozunk. Bízza ránk teljeskörű ipari projektmenedzsmentjét a tervezéstől akár a logisztikáig!

Tervezés

Az, hogy egy fröccsöntött termék a megrendelő elvárásainak megfelelő minőségben kerüljön le a gyártósorról, az a legnagyobb mértékben a tervezési folyamaton múlik. Egy-egy elhibázott folyamat, akár milliókba is kerülhet a termék ötletgazdája számára. Még akkor is előfordulhatnak tervezési hibák, ha külön-külön minden egyes szakember a tőle elvárt, tökéletes munkát végezte el. Egyetlen apró tervezési hiba végigmegy a teljes rendszeren, és ha nincs olyan szakember, aki a szerszámtervezés és fröccsöntés ökölszabályait betartva koordinálja a folyamatot, a végeredmény nagy valószínűség szerint nem lesz tökéletes.

Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a terméktervezésre. A gyártáshoz szükséges szerszámokat úgy tervezzük meg, hogy a legjobb technikai és gyártási eredményeket érjük el, a költségoptimalizálást figyelembe véve. A gyártási folyamatok paramétereit dokumentáljuk, így átlátható minden projekt.

Henger- és furatköszörülés

Cégünk már sok éves tapasztalattal rendelkezik a szerszámgyártás és a CNC forgácsolás területén, ehhez a tapasztalathoz egy modern, jól felszerelt üzem párosul. 2020-tól pedig gépparkunk része egy hengerfurat köszörű gép is. Szakmai csapatunk rutinos, kiváló szakmai referenciákkal rendelkező szerszámkészítő és hengerfurat köszörűs kollégával várja az Ön megkeresését. Miért minket válasszon?
  • Megbízható szolgáltatást nyújtunk egy ilyen nehezen megoldott területen is.
  • Rutinos, kiváló szakmai referenciákkal rendelkező szerszámkészítő és hengerfurat köszörűs kollégával dolgozunk.
  • Sok éves tapasztalatunkkal tudjuk biztosítani a megbízóink részéről elvárt minőséget.
  • Gyorsan és precízen dolgozunk.
  • Korszerű gépparkkal és innovatív megoldásokkal várjuk.
Keressen bennünket bátran, hengerfurat köszörűs megbízásával is! Ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magát kollégáink szakértelmére!  

ÁRAJÁNLATOT KÉREK

Cégünk egyik fő tevékenysége a szerszámgyártás. 95%-ban precíziós műanyag fröccsöntő szerszámokat gyártunk, de igény esetén lemezalakító- és magasnyomású alumínium öntőszerszámokat is elkészítünk. Mit érdemes tudni szerszámgyártás tevékenységünkről?
  • Nagy szériában történő kivitelezéshez ajánljuk az egyedi fejlesztésű technológiával gyártott, különleges minőségű szerszámainkat.
  • Közepes mennyiségű darabszám gyártásához olyan minőségi szerszámokat állítunk elő, amelyek megfelelnek az európai normáknak.
  • Induló termékek piaci bevezetéséhez készítünk prototípust, illetve kisszériás szerszámokat is.
  • A szerszámokat a rajzi előírásoknak megfelelően optimalizáljuk, ezt követően azt csak installálni szükséges és megkezdhető a gyártás.
  • Maximális szerszámméret: 1000x500x500 mm (2 tonna)


Bővebben

Műanyag fröccsöntés

A precíziós szerszámgyártással szoros összefüggésben végezzük műanyagfröccsöntő tevékenységünket. Hőre lágyuló általános és műszaki műanyagokat dolgozunk fel energiatakarékos, precíz ismétlési pontossággal dolgozó elektromos és hidraulikus fröccsöntőgépekkel. Kiváló minőséget és nagyfokú rugalmasságot biztosítunk megrendelőinknek, ezt a high-tech robotokkal felszerelt, Engel gépparkunk és az auditált gyártási folyamatok teszik lehetővé.

Bővebben

CNC forgácsolás

CNC megmunkáló központjainkon kis- és közepes szériák nagy pontosságú, precíziós forgácsolását végezzük, acélból, rozsdamentes acélból és műszaki műanyagokból. 50 éves szakmai tapasztalattal magas minőségű, pontos, kivitelezést biztosítunk, rövid határidővel, high-tech gépparkkal és innovatív megoldásokkal dolgozunk.Bővebben

Szerelés, raktározás, logisztika

Összeszerelést vállalunk a megbízó által meghatározott részegységig, vagy késztermékig. A részegységek összeszerelését, tapasztalt, precíz munkatársaink végzik. A gyártócsarnok optimális kialakítása, az egységek közötti megfelelő logisztikai kapcsolat biztosítja a gyors, pontos szerelést, raktározást és a szállítást. 3300 négyzetméteres csarnokunkban az elkészült termékek raktározását is vállaljuk. Érd déli ipari parkjában, az M6-os autópálya mellett található üzemünk kiváló és kényelmes logisztikai lehetőségeket nyújt.

Lézerhegesztés

A felrakó lézerhegesztés technológiával egy-egy lepattant, elkopott él szinte észrevétlenül, precízen visszaépíthető. Századmilliméternyi sérüléseket is képes a lézerhegesztő szakember helyreállítani, például egy kicsorbult penge éle is javítható megfelelő berendezéssel és hozzáértéssel. Bővebben
Tevékenység