• A mai modern marketingben felkapott kifejezés a ’3 in 1” fogalma. Nekem a 3 in 1( minőség, határidő, rugalmasság)= GIA Form. Ami másoknak a Mercédes, a Rolex, a Netstal, az nekem a GIA Form Kft. Megbízhatóság a minőségben, a határidőkben, az árakban. Én azért dolgozom a GIA Formmal, mert számomra a családi vállalkozás, a családias légkör, a személyes kapcsolattartás garancia a minőségre, és határidőkre.

 

  • GIA Form Kft-vel 6 éve állunk üzleti kapcsolatban, kezdetben szerszámkészítés, majd később alkatrészgyártás területén. Ez idő alatt a GIA Form Kft.-t rendkívül korrektnek, a minőséget és a vevői igényeket maximálisan szem előtt tartó cégnek ismertem meg. Megbízhatóságuk és igényességük a gyártástól az adminisztrációig minden területen érvényesül.

 

Pálmai Tibor, vevőszolgálati vezető / Bericap Záródástechnikai Bt. (Bericap Hungary)

 

  • A GIA Form Kft. ügyvezetője, Gaszt Attila nagyon rövid időn belül egy jól működő vállalkozást épített fel. Egy okos vállalkozásfilozófia, amely kiegészítette a gépi felszereltséget, ahhoz vezetett, hogy ma szinte minden szükséges munkaműveletet saját vállalkozáson belül el tudnak készíteni és ezzel maximális mértékű értékteremtést generálnak.

 

Günter Mest, ügyvezető / TOOLform GmbH

 

  • A GIA Formmal együtt az elmúlt egy évben több közös projektet is létrehoztunk. Az egyik legmegbízhatóbb stratégiai partnerként tartjuk számon a vállalatot. Hatékony, gyors és megbízható munkájukat ezúttal is köszönjük! (2014)

 

Pintér Dávid, projekt menedzser, Warema Plastic Technology Hungary Kft.

 

  • 2002 óta dolgozunk együtt a GIA Form Kft-vel. Ez alatt az idő alatt kiváló együttműködés volt jellemző. A forgalom folyamatosan emelkedett és a GIA Form Kft. ez idő alatt kb. 8,8 M alkatrészt szállított az OKIN részére. A megrendeléseket határidő szerint és a technikai előírásoknak megfelelően készítik és szállítják. A GIA Form Kft. technikailag és szakmailag kompetens és nagyon jó gépi felszereltséggel bír. A szerszám-módosításokat pontosan és kiváló technikai színvonalon végzik el. Reklamációkezelésük sikeres, gyors és egyszerű. Az OKIN GmbH a jövőben az együttműködést az új fejlesztéseknél is tovább szeretné erősíteni.

 

i.V Karsten Störmer, beszerzési vezető