fbpx

Műanyag fröccsöntés

  A fröccsöntés egy folyamatosan fejlődő, és egyre jobban kiteljesedő iparág. A technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre szélesebb körben alkalmazható műanyag termékek gyártására, a lehető legprecízebb eljárással. Mi a GIA Form-nál a precíziós szerszámgyártással szoros összefüggésben végezzük műanyagfröccsöntő tevékenységünket. Ez azért lehet fontos, mert rengeteg esetben fordul elő, hogy a gyártás, vagy akár a szerszámpróba alkalmával korrigálni optimalizálni kell a fröccsöntő szerszámot. Ilyenkor célszerű, ha ezt a módosítást azonnal, helyben meg tudjuk tenni.  

Mit érdemes tudni fröccsöntési tevékenységünkről?

  • Hőre lágyuló általános és műszaki műanyagokat dolgozunk fel energiatakarékos, precíz ismétlési pontossággal működő fröccsöntő gépekkel.
  • A GIA Form üzemében kétfajta fröccsöntő gép is megtalálható, a szervo-hidraulikus és az innovatív elektromos fröccsöntő gép. A cég ennek köszönhetően a legmagasabb minőségben állítja elő a polimerekből készülő műanyag termékeket.
  • Kiváló minőséget és nagyfokú rugalmasságot biztosítunk megrendelőinknek, ezt a világszínvonalú Engel gépparkunk és az auditált gyártási folyamatok teszik lehetővé.
  • Modern üzemben, high-tech gyártástechnológiákkal, 86%-ban robotokkal, automatizált gyártással dolgozunk, és különös figyelmet fordítunk arra is, hogy a mindennapi munka hatékonyan, gördülékenyen történjen.

A több mint 50 éve épülő szakmai kapcsolataink, és gyártástechnológiai fejlettségünk lehetővé teszi, hogy különböző iparágak beszállítói legyünk, így széles körben vagyunk képesek kiszolgálni megrendelőinket. Az a professzionális hozzáállás, amit a cégünk képvisel ad biztonságot partnereinknek, hogy bizalmukat jó helyre fektetik be.

Olvasson bővebben néhány munkánkról!

 

Ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magát kollégáink szakértelmére!

KAPCSOLATFELVÉTEL