A GIA Form Szerszám és Alkatrészgyártó Kft. egy modern gépekkel, technológiával felszerelt szerszám és alkatrészgyártó cég. Fő tevékenysége a szerszámgyártás és a műanyag fröccsöntés, melyet a cég 1 telephelyen végez.

Céljaink elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 13485:2016 szabványok követelményeinek megfelelően, az orvosi műszerek gyártására vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve, mely rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, és eredményességét fenntartjuk. Elkötelezettségünk alátámasztására az alábbiakat fogalmaztuk meg:

  • Legfőbb célkitűzésünk olyan termékek és szolgáltatások nyújtása, amely magas színvonalon elégíti ki megrendelőink igényeit, és megfelel a hazai és a nemzetközi elvárásokat is megfogalmazó követelményeknek. Tevékenységünk jó minőségét a megfelelő módszerek és technológiák alkalmazásával, megrendelőink kívánságait messzemenően szem előtt tartva kívánjuk biztosítani.
  • Célunk, hogy megrendeléseinket korszerűen, gazdaságosan, hatékonyan, egyenletes minőségben, megrendelőink megelégedettségére és a környezet megóvása mellett legyünk képesek teljesíteni.
  • A minőségirányítás cégünk vezetésének és minden munkatársának kiemelt feladata és felelőssége, ezért minden munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, folyamatos fejlődéséért. Gondoskodunk arról, hogy minőségpolitikánkat, minőségcéljainkat munkatársaink megismerjék, megértsék és munkájuk során alkalmazzák.
  • Olyan környezet kialakítására törekszünk, amely biztosítja tevékenységeink eredményességét és a szolgáltatásaink minőségének fejlesztését, céljaink elérését. A rendelkezésére álló lehetőségeknek megfelelően gondoskodunk arról, hogy céljaink megvalósításához szükséges erőforrások rendelkezésre álljanak.
  • Az élelmiszeripari csomagolóanyagok és orvostechnikai eszközök gyártásával és a folyamatos fejlődés bizonyítékaként igyekszünk új iparágakat is kiszolgálni, termékpalettánkat bővíteni. Ennek érdekében törekszünk a tiszta, rendezett gyártási körülmények kialakítására. A fenntartható fejlődés érdekében a többször felhasználható, úgynevezett több-utas termékek gyártására rendezkedtünk be.

 

GARANTÁLT MINŐSÉG EGY KÉZBŐL HATÁRIDŐRE
Mi, a társaság vezetői elköteleztük magunkat, hogy cégünk a fentebb megfogalmazott minőségpolitikával összhangban fog működni, ezeknek megfelelően célokat tűzünk ki, amelyek megvalósítása biztosítja működésünk, tevékenységünk további fejlesztését.

Érd, 2018. április 09.

Gaszt Attila
ügyvezető