fbpx

Lézerhegesztés

A felrakó lézerhegesztés technológiával egy-egy lepattant, elkopott él szinte észrevétlenül, precízen visszaépíthető. Századmilliméternyi sérüléseket is képes a lézerhegesztő szakember helyreállítani, például egy kicsorbult penge éle is javítható megfelelő berendezéssel és hozzáértéssel.

A lézerhegesztés előnyei

  • Az innovatív lézerhegesztési technikával két fémfelület úgy olvasztható össze, hogy maga a varrat egyáltalán nem látszik, hiszen olyan apró a hegesztési pont. A két felület teljesen eggyé olvad.
  • Mivel csak minimális hő keletkezik, semmiféle eldeformálódás nem alakul ki.
  • Olyan helyeken is lehetséges ez a típusú hegesztés, ami egyébként lehetetlen lenne.

Több ipar területén is lenyűgöző sikerrel alkalmazható: gépipar, autóipar, hadiipar, elektronikai ipar, nyomdaipar. Az így hegeszthető anyagok repertoárja is rendkívül széles: alumínium, réz, titán, nikkel, nemesfémek, acélok, stb.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a sérült szerszámnak minimális idő alatt kell elkészülnie ahhoz, hogy ez minél kevesebb időveszteséget, ezáltal bevételkiesést okozzon a gyártóüzemnek és a megrendelőnek. Éppen ezért a GIA Form Kft-nél üzembe helyeztünk egy lézerhegesztő gépet, amit elsősorban a saját munkafolyamataink felgyorsítása érdekében tettünk. Mivel itt helyben minden szükséges utómunkát is el tudunk végezni, ezért egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy más gyártóüzemek számára is elérhetővé tegyük a szerszámjavítás, lézerhegesztés szolgáltatást. Lézerhegesztő szakemberünk többéves tapasztalatának köszönhetően nagy precizitással javítja a műanyag fröccsöntő szerszámokat. Amennyiben az utómunkálatokat követően további korrekcióra van szükség, azt is helyben elvégezzük így a tesztelési folyamat is felgyorsul.

Ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot, és bízza magát kollégáink szakértelmére!  

KAPCSOLAT FELVÉTEL