AZ ÉV GYÁRA 2017 - I. díj a 3 milliárd forint alatti éves árbevétel kategóriában / Link

AZ ÉV GYÁRA 2016 - KATEGÓRIAGYŐZTES: DOLGOZÓI ELÉGEDETTSÉG / Link

DESIGN MANAGEMENT DÍJ 2014 / Építészfórum link | Index-kultúr link

"Kiváló vállalati designmenedzsment stratégiát díjaztak”
Idén hét sikeres szervezet került reflektorfénybe a Design Management Díj kapcsán: az Apátsági Termékek, az Ivanka Factory Zrt., a Petőfi Irodalmi Múzeum, Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, Tudatos Vásárlók Egyesülete és a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft., a díjat pedig a szerszámgyártással, műanyag-fröccsöntéssel és fémmegmunkálással foglalkozó GIA Form Kft. kapta. A GIA Form Kft. termelési folyamatba integrált design-fókuszú szemléletváltása jó példa arra, hogy a gazdasági előnyt lehet szerezni a kreativitásból, az innovációból és a konzekvens design-gondolkodásból." (Építészfórum)

"A bírálóbizottság értékelése:

A GIA Form családi vállalkozás, amely termékválasztékának és üzletpolitikájának megváltoztatásával sikeresen növekedett egy gazdaságilag lassuló időszakban. A klasszikusan szervezetközi piaci beszállító a magas minőség megtartása mellett új felhasználási területekre lépett be, ahol a funkcionalitás és hatékony felhasználás mellett az esztétikum, a termékek szerepének újragondolása is elsődleges szempont. A design itt egyre fontosabb, felértékelődik a tervezők munkafolyamatokba, vállalati szervezetbe történő integrálásának, a design komplex tervezésének szerepe is. A vállalati szervezet rugalmasan fogadja be a kiemelkedő tervezői munkát és segít az együttgondolkodásban, ennek eredményeit többek között két Red Dot-díjas termékcsalád létrehozása is mutatja. A termékek ilyen irányú fejlesztésével összhangban változott a vállalati arculat és a vállalati telephely. Kialakításuk is jól tükrözi az igényes és inspiratív formák, innovatív megoldások létrehozására való törekvést, a vállalati stratégiát." – Link
(A fotót Mohai Balázs készítette.)

RED DOT DESIGN AWARD 2014 / Link
Nosiboo gyerekbarát orrszívó / partner, gyártó: Nosiboo / Design: Co&Co Designcommuincation / 2014.

MAGYAR FORMATERVEZÉSI DÍJ 2013 / Link
Inhalo DSI Sóinhalátor / partner: Salt Pharma / Design: Co&Co Designcommunication / 2013.

RED DOT DESIGN AWARD 2012 / Link
Inhalo DSI Sóinhalátor / partner: Salt Pharma / Design: Co&Co Designcommuincation / 2012.

ÜZLET & SIKER MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS 2008
„Ezzel a védjeggyel ismerjük el a dinamikusan fejlődő, nyereségesen gazdálkodó és ígéretes kis- és közepes vállalkozásokat.”
Budapest, 2008.november 20. / Juhász Péter / Projektvezető