Hogyan tartja a lépést egy magyar gyártó cég világszínvonalon?

Blog
A fröccsöntés egy folyamatosan fejlődő, és egyre jobban kiteljesedő iparág. A technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre szélesebb körben alkalmazható a műanyag feldolgozására, a lehető legprecízebb gyártással. Hogyan tartja a lépést a GIA Form - mint magyar gyártó cég - világszínvonalon ebben az iparágban? Most eláruljuk a cég sikereinek titkát! A GIA Form sikere a cég, és a vezetőség filozófiájában rejlik! Hiszen a jó menedzsment egy cég fejlődésének a lelke.

Adaptív szemlélet

A GIA Form vezetősége minden esetben gyorsan, és hatékonyan reagált az elmúlt évtizedek piaci eseményeire. Nemcsak bravúrosan elkerültük a veszélyeket, de a cég növekedését szem előtt tartva, kihasználtuk az adódó lehetőségeket. 2014-ben nyitott meg a GIA Form új csarnoka. Ebben az évben kezdődött el a kapacitásbővítés, és a technológiai fejlesztések. Hálózatba köthető gépekkel bővült a gyár, amelyek központi adatbázisba képesek továbbítani az adatokat. Kihasználtuk a digitalizációs fejlődést, hogy gördülékenyebb legyen az információáramlás az emberek, a gépek és a folyamatok között.

Tehetséggondozás

A GIA Formnál a tehetséggondozás is központi szerepet kap a vállalat életében. Nagy figyelmet fordítunk a fiatal szakemberekre. Sok esetben az iskolapadból kikerülve még évekig mentoráljuk pályakezdő dolgozóinkat, amíg teljesen el nem sajátítják a szakma fortélyait a gyakorlatban is. Diákokkal is dolgozunk, így a szakmai utánpótlás egy technológiailag fejlett, modern környezetben szerezhet gyakorlatot és egészítheti ki az iskolákban megszerzett tudást.

Minőség és precizitás a fókuszpontban

A cég filozófiájában is megjelenő minőség és precizitás - ami a gyártás középpontjában áll - egymásból következik, hiszen a precíz gyártási folyamatok minőségi munkát eredményeznek. Továbbá a folyamatos fejlesztések azok, amik lehetővé teszik, hogy a high tech gyártási technológiákkal egyre több olyan nagyvállalatot tudjunk kiszolgálni, akiknek a legmagasabb minőségű termékre van szükségük.

Széles spektrumú tevékenységi kör

Sok esetben nyújtunk könnyebbséget partnereinknek azzal, hogy meg tudjuk tervezni a teljes gyártást, elkészítjük a szerszámot, és le is gyártjuk a terméket. Teljes körű ipari projektmenedzsmentet vállalunk, így a megrendelő egy kézben tudhatja a termékének tervezését, kivitelezését, gyártását és szállítását, optimalizálva ezzel a folyamatot.

Hogyan profitálnak ebből partnereink?

A több mint 50 éve épülő szakmai kapcsolataink és gyártástechnológiai fejlettségünk lehetővé teszi, hogy különböző iparágak beszállítói legyünk, így széles körben vagyunk képesek kiszolgálni megrendelőinket. Modern üzemben, high tech gyártástechnológiákkal, 85%-ban robotokkal, automatizált gyártással dolgozunk, és különös figyelmet fordítunk arra is, hogy a mindennapi munka hatékonyan, gördülékenyen történjen. Ez a professzionális hozzáállás, amit a cégünk képvisel ad biztonságot partnereinknek, hogy bizalmukat jó helyre fektetik be.