fbpx

CNC FORGÁCSOLÁS

CNC esztergályos és CNC marós munkafolyamatokat igénylő sorozatgyártást, valamint egyedi, kis és közepes szériás gyártást végzünk modern üzemünkben, közel 60 éves szakmai tapasztalattal. Jelenlegi megbízásainkat többnyire autóipari, orvostechnikai, élelmiszeripari és egyéb gyártóipari termékek és alkatrészek gyártása teszi ki.

Gépparkunkról…

A GIA Form-ra jellemző, folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, hálózatba köthető gépekkel dolgozunk, amelyek központi adatbázisba képesek továbbítani az adatokat. Modern gépparkunk a CNC megmunkáló központok, CNC esztergák, CNC szikraforgácsoló, startlyukfúró, CNC síkköszörű gépek mellett a hagyományos forgácsoló gépekkel is, mint eszterga, marógép, palást és furatköszörű, élköszörű, fűrészgép, polírozó gép stb. rendelkezik.

Miért a GIA Form?

  • közel 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • magas minőségű, pontos kivitelezést biztosítunk, rövid határidővel
  • korszerű gépparkkal, fiatal szakemberekkel és innovatív megoldásokkal dolgozunk
  • már ajánlatadáskor pontosan ismerjük a CNC forgácsolás menetét a modellező CAM rendszerünknek köszönhetően, így meg tudjuk mondani az esztergálás, marás szikraforgácsolás pontos gépidejét, amivel optimalizálhatjuk a gyártási költségeket
  • megrendelőink igényeihez igazodva, rövid átfutási idővel dolgozunk és rugalmasan kezeljük a módosítási igényeket

Olvasson tovább szolgáltatásainkról!

CNC esztergálás        CNC marás    CNC síkköszörülés    Palást és furatköszörülés

AJÁNLATOT KÉREK!

Olvasson tovább szolgáltatásainkról!

CNC esztergálás        CNC marás    CNC síkköszörülés    Palást és furatköszörülés