fbpx

CNC forgácsolás - közel 60 éves szakmai tapasztalattal

Blog
CNC esztergályos és CNC marós munkafolyamatokat igénylő sorozatgyártást, valamint egyedi, kis és közepes szériás gyártást végzünk modern üzemünkben, közel 60 éves szakmai tapasztalattal. 

Hogyan dolgozunk mi a GIA Form-nál?

Számunkra a pontosság és a kiváló minőség alapkövetelmény szakembereinkkel szemben. Megrendelőink igényeihez igazodva, rövid átfutási idővel dolgozunk és rugalmasan kezeljük a módosítási igényeket. Üzemünk úgy van berendezkedve, hogy a legváltozatosabb igényeket is széles körben ki tudjuk elégíteni és nyitottak vagyunk az egyedi megoldásokra, akár a CNC forgácsolás területén, akár az egyéb munkafolyamatoknál.

Hogyan biztosítjuk a költségek alacsonyan tartását a CNC forgácsolás esetén?

Már ajánlatadáskor pontosan ismerjük a CNC forgácsolás menetét a modellező CAM rendszerünknek köszönhetően, így meg tudjuk mondani az esztergálás, marás szikraforgácsolás pontos  gépidejét, amivel optimalizálhatjuk a gyártási költségeket. Ezen felül CNC esztergáink hajtott szerszámmal is rendelkeznek, így az esztergagépen marási műveleteket is el tudunk végezni ugyanabban a munkafázisban. Így nemcsak a komplexebb termékeket is gond nélkül le tudjuk gyártani, de mivel egy felfogásból készül el az esztergálási és marási művelet, így pontosabb, gyorsabb és gazdaságosabb is a termék gyártása.

Milyen anyagokat használunk a CNC forgácsolás során?

Acél, rozsdamentes acél, műszaki műanyagok, réz, alumínium, sőt, akár hőkezelt, edzett állapotban, kemény esztergálást is vállalunk!

Milyen alkatrészeket készítünk?

Jelenlegi megbízásainkat többnyire autóipari, orvostechnikai, élelmiszeripari és egyéb gyártóipari alkatrészek gyártása teszi ki.

Gépparkunkról...

A GIA Form-ra jellemző, folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, hálózatba köthető gépekkel dolgozunk, amelyek központi adatbázisba képesek továbbítani az adatokat. Kihasználjuk a digitalizációs fejlődést, hogy gördülékenyebb legyen az információáramlás az emberek, a gépek és a folyamatok között. Modern gépparkunk a CNC megmunkáló központok, CNC esztergák, CNC szikraforgácsoló, startlyukfúró, CNC síkköszörű gépek mellett a hagyományos forgácsoló gépekkel is, mint eszterga, marógép, palást és furat köszörű, élköszörű, fűrészgép, polírozó gép stb. rendelkezik.

Hogyan tudunk még segíteni megrendelőinknek?

Teljes körű ipari projektmanagementet vállalunk, melynek keretében felülvizsgáljuk a terveket, a hibafaktorok, gyárthatóság, gazdaságosság szempontjából, hogy Önnek ne a folyamat közben, vagy még rosszabb esetben a legvégén kelljen rádöbbennie, ami akkor már idő- és pénzveszteséggel jár.

Miért a GIA Form?

  • közel 60 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk
  • magas minőségű, pontos kivitelezést biztosítunk, rövid határidővel
  • korszerű gépparkkal, fiatal szakemberekkel és innovatív megoldásokkal dolgozunk

CNC forgácsolás ajánlatkéréshez, illetve további részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!