fbpx

CNC esztergálás a GIA Form-nál

Blog
Cikkünkben bővebben bemutatjuk CNC esztergálás szolgáltatásunkat és annak legnagyobb előnyeit. Olvasson tovább, ha még keresi az Önnek leginkább megfelelő CNC esztergályos üzemet!

Miért szeretnek a partnereink velünk dolgozni?

Ahogyan minden más szolgáltatásunk esetében, úgy a CNC esztergálás területén is a GIA Form egyik legnagyobb előnye a rugalmasság. Nagyon gyors szállítási határidőkkel dolgozunk, és rugalmasan kezeljük a módosítási igényeket.

Előttünk nincsenek akadályok, CNC esztergályos üzemünk úgy van berendezkedve, hogy a legváltozatosabb igényeket is széles körben ki tudjuk elégíteni.

A legkülönbözőbb anyagokból CNC esztergálunk:

  • acél,
  • rozsdamentes acél,
  • műanyag,
  • réz,
  • alumínium,
  • sőt, akár hőkezelt, edzett állapotban, kemény esztergálást is vállalunk!

CNC esztergáink hajtott szerszámmal is rendelkeznek, így az esztergagépen marási műveleteket is el tudunk végezni ugyanabban a munkafázisban. Így nemcsak a komplexebb termékeket is gond nélkül le tudjuk gyártani, de mivel egy felfogásból készül el az esztergálási és marási művelet, így pontosabb, gyorsabb és gazdaságosabb is a termék gyártása.

Szakembereinkről...

Fiatal szakemberekkel dolgozunk, akik már  a digitális világba nőttek bele, ezenfelül lelkesek és elhivatottak, gondolkodásuk a szakma körül forog, így gyorsabban programoznak és minden adódó feladatra kreatívan keresik a legjobb megoldást. Érdekesség, hogy egyik kollégánk már 14 éves kora óta részese a GIA Form gépezetének. Ipari tanulóként kezdte nálunk, végigment a ranglétrán, és mostanra CNC esztergályost “neveltünk belőle”.

Munkáinkról…

A kis és közepes szériáktól kezdve az egyedi gyártásig kiszolgáljuk az egyedi igényeket, akár lakossági ügyfeleknek is. Jelenlegi munkáink többnyire szerszámalkatrészek gyártásából áll, valamint kis és közepes szériák gyártásából akár az erőmű technikába, mint pl. szélerőművekhez forgácsolt alkatrészek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is, ha egy precíz, megbízható, rugalmas CNC esztergályos üzemet keres!