CNC esztergálás a GIA Form-nál

Blog
Cikkünkben bővebben bemutatjuk CNC esztergálás szolgáltatásunkat és annak legnagyobb előnyeit. Olvasson tovább, ha még keresi az Önnek leginkább megfelelő CNC esztergályos üzemet!


Weiter

Kockázatcsökkentés és válságmegelőzés cégvezetőknek

Egyéb kategória
Nem tehetnek mást a cégvezetők - a mostani koronavírus járvány okozta gazdasági krízishez hasonló helyzetekben - minthogy egy kicsit visszatekintenek cégünk múltjára, reálisan átértékelik a jelenlegi helyzetet, majd az összegyűjtött információ kiértékelése, a következtetések levonása után a jövőre fókuszálnak. A GIA Form életében nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó válság, amivel szembe kell néznünk. Hiszen a gazdaság mindig is ciklikus volt, és az is marad, akár egy hullámvasút. Mi a lehetőségekhez képest azonban felkészülünk az ilyen helyzetekre, így képesek vagyunk remélhetőleg visszaesés nélkül vagy minimális visszaeséssel üzemelni ezekben az időszakokban is. Cikkünkben most eláruljuk azokat a cégpolitikai alappilléreket, amikkel a GIA Form dolgozik a kockázatcsökkentés és válságmegelőzés érdekében.
Weiter

Válságkezelés cégvezetőknek

Blog
A koronavírus járvány hatására bekövetkezett egészségügyi és gazdasági helyzet ellenére az élet nem áll meg, ahogy a gazdasági folyamatok sem. A cégek folyamatosan alkalmazkodnak a megváltozott körülményekhez, hiszen ezeket a helyzeteket lehet, sőt kell is kezelni. Nem szabad leállni, feladni. Egy ilyen kritikus helyzetben kiemelten fontos a cég kommunikációja, és egy jól átgondolt tervezés is! Ugyanis, ha a termelés ilyenkor teljesen leáll, akkor le fog maradni a versenytársak mögött, nem lesz képes a nulláról újra felvenni a lépést a gazdaság ritmusával. Mi a GIA Formnál ebben hiszünk, és eszerint folytatjuk a termelést. Cikkünkben megosztunk néhány gyakorlati tippet, amelyek Önnek is segíthetnek tovább pörgetni az eseményeket a cégben.
Weiter

A cégtulajdonos felelőssége egy válsághelyzetben

Blog
Cégtulajdonosként felelősséggel tartozunk, nem csupán a saját cégünkért, hanem az abban dolgozó emberekért, közvetve pedig az ő családjukért is. A mi feladatunk az, hogy olyan vezetői döntéseket hozzunk, és úgy vezessük a vállalatot, hogy a válsághelyzetekben is biztonságot teremtsünk, a lehetőségekhez mérten. Hiszen, ha meg akarjuk óvni a vállalkozásunkat tudnunk kell, hogy annak lelke a dolgozóinkban rejlik.
Weiter

Palást- és furatköszörülés - hiánypótló szolgáltatás a GIA Form-nál

Blog
A köszörülés és ezen belül a palást- és furatköszörülés egy kevésbé preferált, indokolatlanul háttérbe szorult, elhanyagolható forgácsolási műveletnek tekintik nagyon sokan. Továbbá probléma, hogy jelenleg Magyarországon nincs különálló köszörűs képzés, csak általános gépi forgácsoló, amelynek jó esetben egy pici része a köszörülés. A régi kiváló szakemberek nyugdíjba vonultak, az alvállalkozók nagy része is nyugdíjas korú, és ritka, mint a fehér holló. Azt gondoljuk, hogy a köszörűs egy kiöregedő félben lévő szakma, pedig ennek nem így kellene lennie.
Weiter

Miért a GIA Form?

Blog
Egy tárgyalás során megkérdeztük Ügyfelünktől, hogyan talált meg minket. Amikor azt válaszolta, hogy az interneten bukkant ránk, kíváncsiak voltunk, hogy miért minket választott a Google találati listájában szereplő számos cég közül. Most Önökkel is megosztjuk indokait.
Weiter

Szlogen 2020

Blog
Nekünk fontos a folyamatos fejlődés, hiszen csakis így tarthatjuk a lépést egy ilyen gyorsan változó iparágban, világszínvonalon. Sikerünk titka a cégfilozófiánkban és a vállalati kultúránkban rejlik.
Weiter