Költségoptimalizált gyártás

Blog
Ahhoz, hogy egy fröccsöntött termék a megrendelő igényeinek megfelelő minőségben, és a számára lehető legideálisabb költségekkel készüljön el, a gyártást egy professzionális tervezésnek kell megelőznie, hiszen egy elhibázott folyamat akár milliókba is kerülhet.  
Tovább

A technológia, amivel világmárkák készülnek

Blog
A fröccsöntés lehetővé teszi a műanyag lehető legprecízebb, és megdöbbentően széles körű feldolgozását. Egy gyorsan fejlődő iparág, ami képes kiszolgálni a kreatív ötleteket a legváltozatosabb gyártási technológiákkal. Nem véletlen, hogy olyan sok világmárka is ezzel az eljárással készül. Cikkünkben bemutatunk néhányat.
Tovább

Design hét beszámoló

Blog

A Design hét a formatervezés témája köré épülő legnagyobb hazai rendezvény, mely minden évben mintegy 150 programmal várja az érdeklődőket a fővárosban és több vidéki városban.
Tovább

Hogyan tartja a lépést egy magyar gyártó cég világszínvonalon?

Blog

A fröccsöntés egy folyamatosan fejlődő, és egyre jobban kiteljesedő iparág. A technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre szélesebb körben alkalmazható a műanyag feldolgozására, a lehető legprecízebb gyártással. Hogyan tartja a lépést a GIA Form - mint magyar gyártó cég - világszínvonalon ebben az iparágban? Most eláruljuk a cég sikereinek titkát!


Tovább

Nekünk fontos az éleslátás!

Blog

A GIA Form nemcsak a professzionális munkát és a dolgozók szakmai továbbképzését tartja nagyon fontosnak, hanem egészségük megőrzését is. A cégnél dolgozó szakemberek napi szinten végeznek olyan munkafolyamatokat, amelyek igénybe veszik szellemi és testi fizikumukat egyaránt. A koncentráció jelentősen javítható a látásélesség megfelelő korrigálásával. A szem az egyik legfontosabb érzékszervünk, melynek hibás fénytörése a megfelelő korrekció hiányában kedvezőtlenül befolyásolhatja a teljesítőképességet.
Tovább

FRÖCCSÖNTÉS AZ AUTÓIPARBAN

Blog

A fröccsöntés egy olyan gyártási technológia, mely lehetővé teszi a bonyolult elemek, így az autóiparban szükséges alkatrészek gyártását is.


Tovább

“Így lettem lézerhegesztő"

Blog

Interjú Fésüs Gergővel, a GIA Form Kft. fiatal kollégájával, aki nyári diákmunkásként kezdett a gyárban és innen lépett egyre fentebb azon a bizonyos ranglétrán


Tovább