fbpx

ESZTERGÁLÁS ALAPJAI A GIA FORM-NÁL

Cikkünkben bemutatjuk, hogyan biztosítjuk megrendelőink számára a költségoptimalizált, rugalmas gyártást, hogyan tartjuk a felállított minőségi standardeket, tehát mindazt, amire épülnek az esztergálás alapjai a GIA Form-nál.

Esztergálás alapjai a minőségre építve

A GIA Form célja a leginnovatívabb, rugalmas gyártási körülmények megteremtése és folyamatos fenntartása, hiszen csakis erre épülhetnek a precíz esztergálás alapjai. Ezt magas fokú szakmai tudással, fejlesztésekkel, a technológiai újítások folyamatos szem előtt tartásával és alkalmazásával vagyunk képesek elérni. A cég filozófiájában is megjelenő minőség és precizitás áll a gyártás középpontjában. Továbbá a folyamatos fejlesztések azok, amik lehetővé teszik, hogy a high tech gyártási technológiákkal egyre több olyan nagyvállalatot tudjunk kiszolgálni, akiknek a legmagasabb minőségű termékre van szükségük. Üzemünk 85%-ban robottechnológiával ellátott, világszínvonalú gépparkkal rendelkezik. Céljaink elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 13485:2016 szabványok követelményeinek megfelelően, az orvosi műszerek gyártására vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve, mely rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, és eredményességét fenntartjuk.

Rugalmas gyártás

A GIA Form egyik legnagyobb előnye a rugalmasság. Nagyon gyors szállítási határidőkkel dolgozunk, és rugalmasan kezeljük a módosítási igényeket. Fiatalos, tapasztalt csapatunkkal nem torpanunk meg a kreatív megoldásokat igénylő feladatok előtt sem. Munkatársaink lelkesek és elhivatottak, gondolkodásuk a szakma körül forog, így gyorsabban programoznak és minden adódó feladatra kreatívan keresik a legjobb megoldást.

Esztergálás alapjai költségoptimalizálással

Úgy alakítottuk ki a teljes gyártási folyamatot, hogy egy cégen belül legyünk képesek megvalósítani a megrendelő minden igényét. Ezért CNC esztergályos üzemünk úgy van berendezkedve, hogy a legváltozatosabb műveleteket is el tudjuk végezni. A GIA Form-nál a komplex megoldásokon van a hangsúly. CNC esztergáink hajtott szerszámmal is rendelkeznek, így az esztergagépen marási műveleteket is el tudunk végezni ugyanabban a munkafázisban. Így nemcsak a komplexebb termékeket is gond nélkül le tudjuk gyártani, de mivel egy felfogásból készül el az esztergálási és marási művelet, így pontosabb, gyorsabb és gazdaságosabb is a termék gyártása. Így vannak biztosítva a költségoptimalizált esztergálás alapjai.

Levesszük a terhet megrendelőink válláról

Nagyon fontos, hogy már a tervezés korai szakaszában olyan gyártó partnere legyen, aki átlátja a teljes folyamatot, és rálátása van a végeredményre. Egy ilyen partner ismeri az összes munkafolyamat buktatóit, és már a tervezésnél felhívhatja a figyelmet az esetleges hibákra. Mi a GIA Form-nál felismertük ezt az igényt, és ezért alakítottuk ki a teljeskörű ipari projektmanagement szolgáltatásunkat, melynek keretében felülvizsgáljuk a terveket, a hibafaktorok, gyárthatóság, gazdaságosság szempontjából, hogy Önnek ne a folyamat közben, vagy még rosszabb esetben a legvégén kelljen rádöbbennie, ami akkor már idő- és pénzveszteséggel jár.

Nemzetközi minőség, karnyújtásnyira

Egy hosszú távú partner kiválasztásánál az elhelyezkedés is fontos szempont, hiszen a rugalmas szállítási határidőket nagyban meghatározza a távolság. Éppen ezért a fentieken kívül a GIA Form nagy előnye még, hogy Budapest vonzáskörzetében elhelyezkedő üzemben, nemzetközi minőségben legyártathatja termékét anélkül, hogy külföldi cégekkel kellene tárgyalnia, vagy a nemzetközi szállítással kellene számolnia.

A kis és közepes szériáktól kezdve az egyedi gyártásig kiszolgáljuk az egyedi igényeket, akár lakossági ügyfeleknek is. Jelenlegi munkáink többnyire szerszámalkatrészek gyártásából áll, valamint kis és közepes szériák gyártásából akár az erőmű technikába, mint pl. szélerőművekhez forgácsolt alkatrészek.

Ezekre épülnek tehát az esztergálás alapjai a GIA Form-nál. Vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is, ha egy precíz, megbízható, rugalmas CNC esztergályos üzemet keres!

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEINK