fbpx

K 2019 – A VILÁG ELSŐ SZÁMÚ SZAKmai KIÁLLÍTÁSA A MŰANYAG- ÉS GUMIIPAR TERÜLETÉN

Idén október 16. és 23. között került megrendezésre Düsseldorfban a világ legnagyobb műanyag- és gumiipari kiállítása, a K 2019, amin természetesen a GIA Form is képviseltette magát kiállítóként. Összesen, több mint 3000 kiállító jelentkezett több mint 60 országból, hogy összegyűljenek ezen a szakmai találkozón.

A rendezvény fő üzenete

A jövőben a gazdasági siker egyre inkább a digitális világnak, a termelési folyamatok és a termékfejlesztési folyamatok világához való sikeres összeolvadásától függ. Ez kreatív, úttörő gondolkodásmódot igényel. A K2019 széles spektruma biztosítja a globálisan egyedülálló minőséget, és sokszínűséget, amely a legfontosabb üzleti platform alapját képezi.

A rendezvény leghangsúlyosabb és legizgalmasabb témái

Műanyagipar 4.0

Az intelligens gyárak megvalósítása már elérhető. A digitalizáció mértéke befolyásolja vállalata sikerét.

Műanyagok a fenntartható fejlődéshez

Manapság nem elegendő az anyagokat kizárólag a funkcionalitásuk alapján értékelni, fenntarthatóságuk is egyre fontosabbá válik.

Fiatal szakemberek

Iparosodott világunkban a gépek és a technológia nem a legfontosabb szereplők. Az emberek állnak a középpontban, és tudásuk, tapasztalataik, és készségeik révén haladnak előre.   Örömünkre szolgált, hogy képviselhettük a műanyagiparral foglalkozó magyar gyárak érdekeit, ezen a rangos, nagy volumenű világkiállításon, ahol ilyen fontos üzenetek és témák kerültek előtérbe. A GIA Form csapata a rendezvényről visszatérve, tele inspirációval veti bele magát újra a munkába!  

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEINK