A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!
 • Tovább
 • Tovább
 • A Nosiboo elektromos orrszívó család 2014-ben orvosi eszköz kategóriában elnyerte a legrangosabbnak tartott nemzetközi Red Dot Design termékdíjat. Két évre rá a termék egyedi és kimagasló formatervezésért a Német Design Tanács elismeréseként a German Design Award díjat is megkapta.

  Tovább
 • Gaszt István és Attila az Év Gyá

  Átadták az Év Gyára 2017 díjakat május 11-én, a budapesti Larusse Rendezvényközpontban és a 3 milliárd forint alatti éves nettó árbevétel kategóriában a GIA Form Kft. – fennállásának 15. jubileumi évében – megkapta a fődíjat, így egy évig viselheti az Év Gyára kitüntető címet.

  Tovább
 • Év Gyára 2017 logo

  A Gyártás Trend magazin harmadik éve kiírt versenyén idén is indulunk! Az Év Gyára 2017 9 kategóriában keresi a legjobb magyarországi gyáregységeket. A verseny célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatát, és a meghirdetett kategóriák győzteseit. A versenyen minden hazai gyártó egységgel rendelkező cég indulhat a meghirdetett 9 kategóriában.

  Tovább
 • robot

  Számos workshopra, szakmai konferenciára hivatalosak azok a gyártóvállalatok, amelyek jelenleg a magyar ipar jelentős részét teszik ki. Ezeken a rendezvényeken a legforróbb témák az ipar 4.0 elemeihez kapcsolódnak. Hogy mi is az az ipar 4.0? A mi meghatározásunk is elég képlékeny és számos elemet tartalmaz.

  Tovább
 • GIA Form üzem

  Kapacitásbővítési kihívásokra több megoldást is találtunk: miután tavaly bevezettünk egy innovatív szolgáltatást a gyártóiparba, a teljeskörű projektmenedzsmentet, valamint a szervezetfejlesztési- és gyártásirányítási folyamatainkat is átalakítottuk, idén a technológiai fejlesztésekre koncentrálunk.

  Tovább