A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Megújult a szerszámgyártás üzletágunk is

Hírek

Megújult a szerszámgyártás üzletágunk is

A 3300 négyzetméteres, modern üzemcsarnokunk, high-tech, fiatal gépparkunk és magasan képzett, tapasztalt szakembergárdánk a legmagasabb színvonalú szerszámkészítést biztosítják. Minden ehhez szükséges részfolyamat elvégezhető egy telephelyen, a GIA Form csarnokában. Szaktudásunkat és berendezéseinket folyamatosan fejlesztjük azért, hogy a legmagasabb színvonalon teljesíthessünk, így ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek. Ennek érdekében a szerszámgyártás üzemrészünkben is új beruházásokat hajtottunk végre, amivel a teljes gépparkunk megfiatalítását célzó, 2017-ben indított szakasz lezárult.

Nemcsak megújult, de bővült is a gépállomány

A szerszámkészítő gépparkunk már 2017-ben bővült 2 db új CNC megmunkáló központtal majd 2 régebbit újra cseréltünk. Ezzel a CNC megmunkáló központok száma 6 darabra emelkedett. 2018 nyarán bővült egy lézerhegesztő és egy lézergravírozó géppel, egy CNC síkköszörűvel, valamint két darab CNC esztergagéppel, amelyikből az egyik egy 10 éves gép helyett érkezett, a második pedig a megnövekedett igények kiszolgálása érdekében került üzembehelyezésre. Ezt megelőzően 2 db szikraforgácsóló és egy startlyukfúró gépet is beüzemeltünk, így ezeknek a berendezéseknek a száma is 6 db-ra emelkedett.

A közeli múltban érkezett egy 5 tengelyes megmunkáló központ egy régebbi 4 tengelyes helyett, ezennel lezárult a teljes géppark megfiatalítása és technológiai fejlesztése.

A fenti adatokból is kiolvasható, hogy a GIA Form vezetősége mindig a legmagasabb színvonal fenntartására törekszik, amit kizárólag a legújabb és a kifogástalanul működő berendezésekkel lehet elérni.

 

Koplex megoldások összetett problémákra

A 80%-ban automatizált üzemben a bonyolult, összetett, semmi mással nem legyártható alkatrészek is elkészíthetők. Az üzemcsarnok CNC megmunkáló központjain kis- és közepes szériák nagy pontosságú, precíziós forgácsolását lehet elvégezni acélból, rozsdamentes acélból és műszaki műanyagokból. A GIA Form 50 éves szakmai tapasztalattal magas minőségű, pontos, kivitelezést biztosít rövid határidővel, high-tech gépparkkal és innovatív megoldásokkal. A szerszámgyártó gépeken kívül gépparkunk rendelkezik olyan hagyományos forgácsoló gépekkel, mint az eszterga, a marógép, a hengerfurat köszörű, az élköszörű, a fűrészgép, a polírozó gép és egyéb kiegészítő kisgépek.

 

Technológia és szaktudás

_DSC3666

A GIA Form Kft. egyik kiemelt célja a komplex szolgáltatás nyújtása, ezért a szerszámkészítéshez és a fröccsöntéshez szükséges minden berendezés egy telephelyen elérhető. A 2017-es Év gyárában kollégáink az ipari projektek minden fázisához értenek, a legjobb szakemberekkel dolgozunk, legyen szó formatervezésről, szerszámtervezésről és gyártásról, a termékelőállítás első fázisairól, műanyag fröccsöntésről vagy CNC forgácsolásról.

A legmodernebb gépekkel, a fröccsöntési technológia szabályainak szem előtt tartásával végezzük el a részfeladatokat.

 

Kérjen árajánlatot a GIA Form Kft.-től, ha szerszámkészítésre van szüksége!
A határidők garantált betartásával gyors és minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtunk Ügyfeleink számára. Elkészült szerszámát üzemünkben ingyenesen letesztelheti, hogy ezzel is időt spóroljunk Önnek!