A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek Rendben!

Új termékkel szeretne piacra lépni, de elrettenti a projekt összetettsége?

Kihívásokba ütközött a terméktervezés során?

Szakmai támogatásra van szüksége, hogy optimális gyártási eredményeket érhessen el?

Szeretné, ha termékének tervezése, kivitelezése, gyártása és szállítása egy kézben lenne?

Megbízható, tapasztalt és minőségi produktumokat előállító csapatra van szüksége?

 

Teljeskörű projektmenedzsmentet biztosítunk az autóipar, az egészségipar, az energiaipar és az elektronikai ipar számára gyártott termékek előállítása, összeszerelése és kiszállítása során.  A formatervezéstől kezdve jelen vagyunk a gyártás folyamatában, megtervezzük és elkészítjük a termékelőállításhoz szükséges szerszámot, CNC forgácsolás, műanyagfröccsöntés útján legyártjuk a terméket. Folyamatos magas szintű minőségellenőrzést végzünk a gyártás minden szakaszában, biztosítjuk a termékek raktározását és szállítását.

 

A teljeskörű ipari projektmenedzsment folyamata

 

Megbízhatóságunk, színvonalas tevékenységeink, precizitásunk a gyártástól az adminisztrációig, minden területen érvényesül.

 

Analízis

 

Az analízis célja a gyártási folyamat előrejelzése, a megfelelő paraméterek virtuális beállítása, a szerszámtervezés szempontjából lényeges problémák feltárása. Az analízis a fröccsöntés előtt meghatározza a gyártás pontos tényezőit, hogy milyen építőelemekből, hogyan lehet gyártani egy terméket.

 

Design

 

A meglévő ötletek és igények szerint támogatjuk, vagy átvállaljuk a termék formatervezését. Olyan tervező irodákkal dolgozunk együtt, akik kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek a termékfejlesztés és ipari formatervezés területén.

 

Tervezés

 

A terméktervezést követően a gyártáshoz szükséges szerszámokat is megtervezzük, a legjobb technikai és gyártási eredmények elérése érdekében, a költségoptimalizálás figyelembe vételével. Gyártási folyamatok paramétereit dokumentáljuk, így átlátható minden projekt. 

 

Gyártás

 

Minőségi termékeink előállításához családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalata a szerszámgyártásban és a műanyag fröccsöntésben biztosítja a kellő kompetenciát, szakértelmet

 

Összeszerelés

 

A projektek komplett kivitelezését segíti a szerszámgyártáson kívül és a fröccsöntés mellett, az összeszerelés is. Legyártjuk és összeszereljük az alkatrészeket, részegységeket és elvégezzük a minőségellenőrzést.

 

Logisztika

 

A géppark fejlesztésével - robotokkal, minőségi Engel és Agie Charmilles gépekkel dolgozunk-, a jelenlegi épület kapacitásának maximális kihasználásával, a vállalatirányítási rendszer integrálásával lehetővé vált, hogy folyamatosan, optimális legyen a termelékenységünk, raktározásunk és a logisztikai tevékenységünk.