Tevékenységünk

80%-ban automatizált fröccsöntő üzemünkben a bonyolult, összetett, semmi mással nem legyártható alkatrészeket is elkészítünk. Nemcsak szerszámkészítést, de fröccsöntést, összeszerelést, CNC forgácsolást is vállalunk. A fröccsöntéshez kapcsolódó folyamatok mindegyikéhez szakértő segítséget nyújtunk Önnek és cégének.


Az ipari projektek minden fázisát ránk bízhatja, hiszen a legjobb szakemberekkel dolgozunk, legyen szó akár formatervezésről, szerszámtervezésről, szerszámgyártásról, a termék előállítás első fázisairól, műanyag fröccsöntésről vagy CNC forgácsolásról. A legmodernebb gépekkel, a funkció és a design szolgálatában, a fröccsöntési technológia szabályainak szem előtt tartásával dolgozunk. Bízza ránk teljeskörű ipari projektmenedzsmentjét a tervezéstől akár a logisztikáig!

Tervezés

Az, hogy egy fröccsöntött termék a megrendelő elvárásainak megfelelő minőségben kerüljön le a gyártósorról, az a legnagyobb mértékben a tervezési folyamaton múlik. Egy-egy elhibázott folyamat, akár milliókba is kerülhet a termék ötletgazdája számára. Még akkor is előfordulhatnak tervezési hibák, ha külön-külön minden egyes szakember a tőle elvárt, tökéletes munkát végezte el. Egyetlen apró tervezési hiba végigmegy a teljes rendszeren, és ha nincs olyan szakember, aki a szerszámtervezés és fröccsöntés ökölszabályait betartva koordinálja a folyamatot, a végeredmény nagy valószínűség szerint nem lesz tökéletes.

Ezért kiemelt figyelmet fordítunk a terméktervezésre. A gyártáshoz szükséges szerszámokat úgy tervezzük meg, hogy a legjobb technikai és gyártási eredményeket érjük el, a költségoptimalizálást figyelembe véve. A gyártási folyamatok paramétereit dokumentáljuk, így átlátható minden projekt.

Cégünk precíziós műanyag fröccsöntő szerszámok gyártására specializálódott

Precíziós műanyag fröccsöntő szerszámokat, igény esetén lemezalakító- és magasnyomású alumínium öntőszerszámokat is gyártunk. Nagy szériában történő kivitelezéshez ajánljuk az egyedi fejlesztésű technológiával gyártott, különleges minőségű szerszámainkat. Közepes mennyiségű darabszám gyártásához olyan minőségi szerszámokat gyártunk, amelyek megfelelnek az európai normáknak. Induló termékek piaci bevezetéséhez készítünk prototípust, illetve kisszériás szerszámokat is. A szerszámokat a rajzi előírásoknak megfelelően optimalizáljuk, ezt követően azt csak installálni szükséges és megkezdhető a gyártás.

Műanyag fröccsöntés

A precíziós szerszámgyártással szoros összefüggésben végezzük műanyagfröccsöntő tevékenységünket. Hőre lágyuló általános és műszaki műanyagokat dolgozunk fel energiatakarékos, precíz ismétlési pontossággal dolgozó elektromos és hidraulikus fröccsöntőgépekkel. Kiváló minőséget és nagyfokú rugalmasságot biztosítunk megrendelőinknek, ezt a high-tech robotokkal felszerelt, Engel gépparkunk és az auditált gyártási folyamatok teszik lehetővé.

CNC forgácsolás

CNC megmunkáló központjainkon kis- és közepes szériák nagy pontosságú, precíziós forgácsolását végezzük, acélból, rozsdamentes acélból és műszaki műanyagokból. 50 éves szakmai tapasztalattal magas minőségű, pontos, kivitelezést biztosítunk, rövid határidővel, high-tech gépparkkal és innovatív megoldásokkal dolgozunk.

Szerelés, raktározás, logisztika

Összeszerelést vállalunk a megbízó által meghatározott részegységig, vagy késztermékig. A részegységek összeszerelését, tapasztalt, precíz munkatársaink végzik. A gyártócsarnok optimális kialakítása, az egységek közötti megfelelő logisztikai kapcsolat biztosítja a gyors, pontos szerelést, raktározást és a szállítást. 3300 négyzetméteres csarnokunkban az elkészült termékek raktározását is vállaljuk. Érd déli ipari parkjában, az M6-os autópálya mellett található üzemünk kiváló és kényelmes logisztikai lehetőségeket nyújt.

Lézerhegesztés

Az innovatív lézerhegesztési technikával két fémfelület úgy olvasztható össze, hogy maga a varrat egyáltalán nem látszik, hiszen olyan apró a hegesztési pont. A két felület teljesen eggyé olvad. Mivel csak minimális hő keletkezik, semmiféle eldeformálódás nem alakul ki. Olyan helyeken is lehetséges ez a típusú hegesztés, ami egyébként lehetetlen lenne.

Több ipar területén is lenyűgöző sikerrel alkalmazható: gépipar, autóipar, hadiipar, elektronikai ipar, nyomdaipar.

Az így hegeszthető anyagok repertoárja is rendkívül széles: alumínium, réz, titán, nikkel, nemesfémek, acélok, stb.

Tevékenység