Új termékkel szeretne piacra lépni, de elrettenti a projekt összetettsége? Kihívásokba ütközött a terméktervezés során? Szakmai támogatásra van szüksége, hogy optimális gyártási eredményeket érhessen el? Szeretné, ha termékének tervezése, kivitelezése, gyártása és szállítása egy kézben lenne? Megbízható, tapasztalt és minőségi produktumokat előállító csapatra van szüksége? Jó helyen jár! Komplett ipari projektmenedzsmentet biztosítunk Önnek, aminek költségét csak akkor fizeti, ha a termék az elképzeléseinek megfelelő, tökéletes és gyártható lesz. Végig visszük és levezényeljük a tervezési folyamatot, amivel levesszük a terhet a válláról, hiszen garanciát vállalunk a termék gyárthatóságára. Akár a teljes logisztikáig, csomagolásig vállaljuk a gyártási folyamat lebonyolítását. Éppen azért hoztuk létre analízis szolgáltatásunkat, hogy a számos hibalehetőséget magában rejtő folyamatokat ügyfeleink könnyen lebonyolíthassák. Az alkatrész tervezés ökölszabályait szem előtt tartva elemezzük ki a termék fejlesztésének lépéseit, hogy az mindenképp gyártható legyen, a várakozásoknak megfelelő végeredmény szülessen. Autóipar, egészségipar, energiaipar, elektronikai ipar? Nem probléma! Teljeskörű ipari projektmenedzsmentet az autóipar, az egészségipar, az energiaipar és az elektronikai ipar számára gyártott termékek előállítása során egyaránt biztosítunk. A formatervezéstől kezdve jelen vagyunk a gyártás folyamatában, megtervezzük és elkészítjük a termék előállításához szükséges szerszámot, CNC forgácsolás, műanyagfröccsöntés útján legyártjuk a terméket. Folyamatos, magas szintű minőségellenőrzést végzünk a gyártás minden szakaszában, biztosítjuk a termékek raktározását és szállítását.

A teljeskörű ipari projektmenedzsment lépései

Megbízhatóságunk, színvonalas tevékenységeink, precizitásunk a gyártástól az adminisztrációig, minden területen érvényesül. A fenti képekre kattintva részletes információt kaphat a Teljeskörű ipari projektmenedzsmentünk lépéseiről.

Analízis

A folyamatban részt vevő szakemberek, formatervező, szerszámtervező, szerszámgyártó kollégák csapatmunkájával megvizsgáljuk a tervet, hogy kiderüljenek a buktatók és együtt gondolkodva kialakítsuk, hogyan lesz a termék szerszámozható. Megvizsgáljuk, hol lesznek esetleg túl vékony falak, amik eltörhetnek. Hol lesz beszívódás, ami ki fog fényesedni. Vagyis a tervezőasztalon igyekszünk minden lehetséges hibát kizárni. Az analízis célja a gyártási folyamat előrejelzése, a megfelelő paraméterek virtuális beállítása, a szerszámtervezés szempontjából lényeges problémák feltárása. Az analízis a fröccsöntés előtt meghatározza a gyártás pontos tényezőit, hogy milyen építőelemekből, hogyan lehet gyártani egy terméket.

Design

A funkcionalitás és a hatékony felhasználás mellett az esztétikum, a termékek szerepének újragondolása számunkra elsődleges szempont. A design az iparban is egyre fontosabb, így felértékelődik a tervezők munkafolyamatokba történő integrálásának és a komplex formatervezésnek a szerepe is. Cégünk rugalmasan fogadja be a kiemelkedő tervezői munkát és segít az együtt gondolkodásban. A design iránti elkötelezettségünket többek között két Red Dot-díjas saját termékcsaládunk megalkotása is jól mutatja. A meglévő ötletek és igények szerint támogatjuk, vagy átvállaljuk a termék formatervezését. Olyan tervező irodákkal dolgozunk együtt, akik kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek a termékfejlesztés és ipari formatervezés területén.

Tervezés

Az, hogy egy fröccsöntött termék a megrendelő elvárásainak megfelelő minőségben kerüljön le a gyártósorról, az a legnagyobb mértékben a tervezési folyamaton múlik. Egy-egy elhibázott folyamat, akár milliókba is kerülhet a termék ötletgazdája számára. Még akkor is előfordulhatnak tervezési hibák, ha külön-külön minden egyes szakember a tőle elvárt, tökéletes munkát végezte el. Egyetlen apró tervezési hiba végigmegy a teljes rendszeren, és ha nincs olyan szakember, aki a szerszámtervezés és fröccsöntés ökölszabályait betartva koordinálja a folyamatot, a végeredmény nagy valószínűség szerint nem lesz tökéletes. A teljes körű ipari projektmenedzsmentben ezért kiemelt figyelmet fordítunk a terméktervezésre. A gyártáshoz szükséges szerszámokat úgy tervezzük meg, hogy a legjobb technikai és gyártási eredményeket érjük el, a költségoptimalizálást figyelembe véve. A gyártási folyamatok paramétereit dokumentáljuk, így átlátható minden projekt.

Gyártás

Minőségi termékeink előállításához családi vállalkozásunk több évtizedes tapasztalata a szerszámgyártásban és a műanyag fröccsöntésben biztosítja a kellő kompetenciát, szakértelmet. Annak érdekében, hogy üzemünkből a minőségi előírásoknak, szabványoknak megfelelő termékek kerüljenek ki az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ EN ISO 13485:2016 szabványok követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk, az orvosi műszerek gyártására vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve. Rendszerünket, gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy eredményességünket fenntartsuk. Törekszünk a tiszta, rendezett gyártási körülmények kialakítására. A fenntartható fejlődés érdekében a többször felhasználható, úgynevezett több-utas vagy többször használatos termékek gyártására rendezkedtünk be. Üzemünkben sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink rugalmasan kezelik a gyártási folyamat során felmerülő esetleges problémákat. Bízza ránk gyártását, ha fontos Önnek a határidők betartása, a megbízhatóság a minőségben és az árakban!

Összeszerelés

A projektek teljes körű kivitelezését segíti a szerszámgyártáson kívül és a fröccsöntés mellett, az összeszerelés is. Üzemünkben nemcsak elkészítjük a szerszámot, de elvégezzük a próbagyártásokat, ezt követően pedig a szériagyártást. A részegységek összeszerelését, tapasztalt, precíz munkatársaink végzik. A gyártócsarnok optimális kialakítása, az egységek közötti megfelelő logisztikai kapcsolat biztosítja a gyors, pontos szerelést. Az elkészült, összeszerelt termékek esetében is elvégezzük a minőségellenőrzést.

Logisztika

3300 négyzetméteres üzemcsarnokunkban az elkészült termékek raktározását is vállaljuk. Budapest közelében, Érd déli ipari parkjában, az M6-os autópálya mellett található üzemünk kiváló és kényelmes logisztikai lehetőségeket nyújt megrendelőink számára. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, robot technológiával, minőségi Engel és Agie Charmilles gépekkel dolgozunk. A vállalatirányítási rendszer integrálásával lehetővé vált, hogy folyamatosan, optimális legyen a termelékenységünk, raktározásunk és a logisztikai tevékenységünk egyaránt. Ha nem megoldott cége telephelyén az elkészült termékek raktározása, ebben is állunk rendelkezésére!
Teljeskörű ipari projektmenedzsment