A több mint 50 éve épülő szakmai kapcsolataink és gyártástechnológiai fejlettségünk lehetővé teszi, hogy különböző iparágak beszállítói legyünk. Megbízhatóságunk alapja, hogy a gyártásban prioritást a minőség élvez, ami megköveteli a pontosságot, ugyanakkor gazdaságosságot eredményez. Kiemelten fontos számunkra a design és a gazdaság területének összekapcsolása, hosszú évek óta nemcsak a designerek munkájának felhasználói vagyunk, de a designmenedzsment eszközeit mindennapi tevékenységeinkbe is beillesztjük.

Autóipar

A minőségi követelményeknek maximálisan megfelelve, pontos szállítást biztosítunk a legnagyobb autóipari beszállítóknak. Referenciáink között megtalálható a BMW, AUDI, MERCEDES, VW is.

Egészségipar

Termékeinkkel jelen vagyunk az egészségipar területén. Formatervezett, magas biztonsági előírásoknak megfelelő, minőségi orvostechnikai eszközeink hozzájárulnak az egészségesebb élet megvalósításához. Termékeink között megtalálható az INHALO DSI só inhalátor és a Nosiboo orrszívó.

Élelmiszeripar

Különleges formatervezésű, víztiszta műanyag poharakat, cukrászati kellékeket és party eszközöket tervezünk, gyártunk és forgalmazunk. Termékeink változatos felhasználási lehetőséget biztosítanak és egyedi megjelenést kölcsönöznek eseményeknek, rendezvényeknek, mint például egy közkedvelt termékünk a Party Pack, kombinált pohárkészlet.

Energiaipar

Szélerőművekben használatos szervízlift kabinokhoz, illetve biztonságtechnikai eszközökhöz gyártunk forgácsolt alkatrészeket.

Elektrotechnikai ipar

Az elektrotechnikai ipar számára különösen nagy pontosságú termékeket szükséges előállítanunk, a precizitás mellett a megbízhatóságra is kiemelt figyelmet kell fordítanunk. Partnereink közül két kiemelkedő ebben az iparágban az Ilcon GmbH és az ARH Zrt.

Egyéb gyártóipar

Egyedi elképzeléseket, kis- és nagyszériás termékeket is gyártunk, forgácsolt és fröccsöntött minőségi alkatrészekkel, rész- és késztermékekkel kiszolgálunk, számos kiemelkedő termék gyártóját, egyéni termékfejlesztőket, hazai és nemzetközi nagyvállalatokat.