Hengerfurat köszörülés - hiánypótló szolgáltatás a GIA Form-nál

Blog
A köszörülést és ezen belül a hengerfurat köszörülést egy kevésbé preferált, indokolatlanul háttérbe szorult, elhanyagolható forgácsolási műveletnek tekintik nagyon sokan. Továbbá probléma, hogy jelenleg Magyarországon nincs különálló köszörűs képzés, csak általános gépi forgácsoló, amelynek jó esetben egy pici része a köszörülés. A régi kiváló szakemberek nyugdíjba vonultak, az alvállalkozók nagy része is nyugdíjas korú, és ritka, mint a fehér holló. Azt gondoljuk, hogy a köszörűs egy kiöregedő félben lévő szakma, pedig ennek nem így kellene lennie.
Tovább

Miért a GIA Form?

Blog
Egy tárgyalás során megkérdeztük Ügyfelünktől, hogyan talált meg minket. Amikor azt válaszolta, hogy az interneten bukkant ránk, kíváncsiak voltunk, hogy miért minket választott a Google találati listájában szereplő számos cég közül. Most Önökkel is megosztjuk indokait.
Tovább

Szlogen 2020

Blog
Nekünk fontos a folyamatos fejlődés, hiszen csakis így tarthatjuk a lépést egy ilyen gyorsan változó iparágban, világszínvonalon. Sikerünk titka a cégfilozófiánkban és a vállalati kultúránkban rejlik.
Tovább

Karácsonyi ajándékgyűjtés a GIA Form-nál

Blog
Cégünk számára fontos az, hogy valamit visszaadjon a társadalomnak, hogy segíthessen másokon. Éppen ezért, karácsony közeledtével, a GIA Form csapata úgy döntött, hogy karácsonyi adománygyűjtésbe kezd.
Tovább

Családok a GIA Form-nál

Blog
A GIA Form-nál többen is dolgoznak egy-egy családból, élettársak, házastársak, és testvérpárok is, valamint van két egyedi családi felállás is. A Tomeg családból anya és mindkét lánya, illetve a Tóth családból apa és mindkét fia nálunk dolgozik. Most Őket kérdeztük a tapasztalataikról.
Tovább

GIA Form gyárlátogatáson voltak a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói

Blog
Ahogyan a korábbi cikkeinkből is kiderült már, a GIA Form számára kiemelten fontos, hogy támogassa azokat a fiatalokat, akik a szakma iránt érdeklődnek, vagy bármilyen formában kapcsolódnak. Éppen ezért a Design Szakosztály megkeresését is szívesen fogadtuk. A Budapesti Műszaki Egyetem néhány hallgatója, egy teljes körű gyárlátogatáson vehetett részt, Gaszt Attila - a GIA Form Kft. ügyvezetője vezetésével.  
Tovább

Költségoptimalizált gyártás

Blog
Ahhoz, hogy egy fröccsöntött termék a megrendelő igényeinek megfelelő minőségben, és a számára lehető legideálisabb költségekkel készüljön el, a gyártást egy professzionális tervezésnek kell megelőznie, hiszen egy elhibázott folyamat akár milliókba is kerülhet.  
Tovább

A technológia, amivel világmárkák készülnek

Blog
A fröccsöntés lehetővé teszi a műanyag lehető legprecízebb, és megdöbbentően széles körű feldolgozását. Egy gyorsan fejlődő iparág, ami képes kiszolgálni a kreatív ötleteket a legváltozatosabb gyártási technológiákkal. Nem véletlen, hogy olyan sok világmárka is ezzel az eljárással készül. Cikkünkben bemutatunk néhányat.
Tovább